Endnu en bølge af corona er over os, så nu er det igen tid til at arbejde hjemmefra. Mit mål med det her projekt er at få en god arbejdsstation her hjemme. Som titlen antyder så vil jeg her fokusere på hvordan jeg kan holde ordentlige videomøder.

Som jeg lige kan læse mig frem til det så er der tre nøgleelementer at tage højde for – Billede, lyd og lys. Min påstand er så at de fleste video kald ikke kan levere særlig god lyd uanset, så de vigtigste må være Billede og lys.

Den nemmeste og billigste

Find et vindue og en stak bøger eller ligende. Få din computer, og dermed laptop op i højden så dit webcam er i øjenhøjde. Sørg også for at placer dig så du sidder med ansigtet mod lyset og bliver oplyst på den måde. Tillykke du har nu et setup der er bedre end størstedelen af dem jeg taler med i løbet af en normal hverdag.

Det gode kamera i lommen

Brug din mobil – EpocCam

Lys over land

Lad være med at lyse direkt, lad lyset ramme vægen først.

Everything worth doing, is worth overdoing

noget i den stil.. men prøv lige at tej OBS ud 🤓

Leave a Reply